Saturday 10 November 2012

Cheeky Cheesecake

I'm no domestic goddess but this easy and delicious dessert always helps to maintain the illusion that I rock in the kitchen!  You'll need:

No soy ninguna diosa de la cocina, pero con este postre fácil y delicioso siempre te ayudara a mantener la ilusión. Necesitarás:


200g Digestive biscuits 
75g Unsalted butter/ mantequilla sin sal
400g Light cream cheese/ Philadelphia light 
300g Mascarpone
200g White chocolate/ chocolate blanco
200g Icing sugar, sifted/ azúcar glas, espolvoreado
1tsp Vanilla extract/ extracto de vainilla
100g Maltesers

1. This is my favourite bit. Crush the biscuits with a rolling pin.

Esta es mi parte preferida. Machacar las galletas!!

2. Melt the butter and mix with the crushed biscuits.  Press the mixture into a 23 cm loose bottomed tin to make the base. Stick it in the fridge to cool.

Derretir la mantequilla y mezclar con las galletas trituradas. Luego ponerlo en el recipiente de 23 cm y presionar para que quede uniforme. Después meterlo en la nevera. 

3. Now for more fun, this time crush the Maltesers. Melt the white chocolate and try really hard not to scoff it.

Y ahora para divertirnos más machacamos los Maltesers. Fundimos el chocolate blanco e intentamos no comérnoslo todo.


4. Add the Mascarpone, cream cheese, sugar and vanilla extract together.

Añadimos el Mascarpone, la Philadelphia, azúcar y el extracto de vainilla.

Whisk like mad until its nice and fluffy. Then combine the white chocolate and half the crushed Maltesers into the mixture.

Batir como locos hasta que quede suave. Luego combina el chocolate blanco y la mitad de los Maltesers triturados en la mezcla.

5. Pour the mixture onto the biscuit base. Stick it in the freezer until it's firm.  Remove from the freezer 10 mins before serving and top with the rest of the crushed Maltesers.

Vierta la mezcla sobre la base de galletas. Déjalo en el congelador hasta que quede firme. Sacarlo 10 minutos antes de servir y poner el resto de los Maltesers en la parte superior.

Bam there you have it, cheeky ice cream cheesecake. If you don't want it as an ice cream dessert, use full fat cream cheese instead of half fat, this way it will set better in the fridge.

Bam ahí lo tienes, Cheeky Cheesecake Helado. Si no quieres la tarta como helado utiliza simplemente Philadelphia normal en lugar de light y ponlo en la nevera.


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